Powered by Van Dooren

Vita Holz Pellets

Vita Holz Pellets (VH) zijn klimaatvriendelijke houtpellets afkomstig uit Duitsland. De pellets worden geproduceerd uit grondstoffen afkomstig uit houtzagerijen. Er worden geen bomen gekapt voor de productie van deze pellets. Daarmee bent u er dus zeker van dat deze pellets bijdragen aan de bescherming van het klimaat.

vita-holz-pellets

Duitse kwaliteit

Onze Duitse leveranciers presteren bovengemiddeld goed met betrekking tot de prijs/kwaliteitsverhouding. Vita Holz levert een zeer stabiele premium kwaliteit naaldhoutpellet. De pallets zijn keurig en stevig gestapeld, wat de bezorging vereenvoudigd. Onze klanten waarderen deze pellets daardoor ook zeer hoog.

EN+A1

Vita Holz Pellets zijn voorzien van de EN+A1 certificering. Hiermee krijgt u zekerheid op een stabiel en schoon product dat is geproduceerd uit restafval van houtverwerkende bedrijven.

Weinig asresten

Door de zuivere samenstelling en het lage stofgehalte hebben de pellets de eigenschap zeer weinig asresten te genereren. Weinig as betekent minder onderhoud en slijtage van uw pelletkachel.

Meer warmte

De VH pellets hebben een hoge calorische waarde door het gebruik van 100% natuurlijke grondstoffen zonder hulpstoffen.

Betrouwbare partner

Deze leverancier wil haar klanten de garantie geven de meest betrouwbare partner te zijn voor haar klanten in Europa. Vita Holz is inmiddels een merk die staat voor kwaliteit, stabiliteit en hoge service.

Samenstelling Vita Holz

De Pellets worden geproduceerd uit 100% naaldhout zonder toevoegingen.

Houtpellets Online EU

Houtpellets Online EU is partner van Vita Holz. Wij hebben een zeer korte lijn met onze leverancier en door ons eigen transport kunnen we zeer snel schakelen op onze voorraden.

Bezorging

Wij leveren uw bestelling (mits voorradig) binnen 1 werkdag. Vandaag < 12.00 uur besteld = de volgende werkdag bezorgd. Wij leveren onze pellets met eigen transport of via een netwerk van nationale distributievervoerders. De chauffeur heeft beschikking over een laadklep en een elektrische pompwagen. In veel gevallen zal de chauffeur de pallet dan ook op de gewenste plaats bij uw woning of bedrijf kunnen plaatsen.

Kiyoh Klantbeoordelingen

Via de onderstaande afbeelding kunt de Kiyoh-beoordelingen van onze klanten bekijken.

Kiyoh Logo