Powered by Van Dooren

Verba Pellets

Verba-VV pellets is een Oekraïense producent van houtpellets. De zeer moderne fabriek is sinds 2013 gevestigd in Lyubitiv en produceert voornamelijk industriepallets voor de verpakkingsindustrie. De afvalstroom van de productie wordt verwerkt tot hoogwaardige houtpellets. Verba heeft een state of the art productielijn en heeft service en leveringsbetrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel.

Bekijk hier onze verba pellets.

Verba Pellets

Verba Pellets
Verba Pellets

Oekraïense kwaliteit

Oekraïense houtpellets staan bekend om zeer hoge kwaliteit. Het klimaat in Oekraïne zorgt voor een zeer stabiel product en hoge verbrandingswaarden.

FSC Certificaat

Het bedrijf produceert enkel producten gemaakt van FSC gecertificeerd hout. Daarmee garandeert het bedrijf hout te gebruiken uit beheerde bossen en gecontroleerde bronnen. FSC bevordert transparantie in de hele keten van bosbouw tot eindproduct.

EN+A1

Alle pellets zijn voorzien van de EN+A1 certificering. Verba Pellets heeft de EN+A1 code UA 011.

Weinig asresten

De pellets worden geproduceerd uit naaldhout. Door de zeer zuivere samenstelling van het hout en het lage stofgehalte hebben de pellets de eigenschap zeer weinig asresten te genereren. Het percentage asresten is minder dan 0,4%. Weinig as betekent minder onderhoud en slijtage van uw pelletkachel.

Weinig stof

Verba pellets worden dubbel gezeefd en hebben daardoor een zeer laag percentage stofgehalte (<0,5%). Een laag stofgehalte betekent weinig vonken en een mooie en rustige verbranding in uw pelletkachel.

Hoge calorische waarde

De pellets van hebben een hoge calorische waarde (warmtewaarde) >4,8 kWh per kg. door het gebruik van 100% natuurlijke grondstoffen zonder hulpstoffen. Een hoge calorische waarde betekent logischerwijs een goed rendement van uw pelletkachel.

Houtpellets Online EU

Houtpellets Online EU is partner van Verba Pellets in Nederland. Wij hebben een zeer korte lijn met de fabriek en door ons eigen transport kunnen we zeer snel schakelen op onze voorraden.

Bezorging

Wij bezorgen uw bestelling (mits voorradig) binnen 1 werkdag. Vandaag < 12.00 uur besteld = de volgende werkdag bezorgd. Uw bestelling wordt bezorgd met eigen transport en de chauffeur heeft beschikking over een laadklep en een elektrische pompwagen. In veel gevallen zal de chauffeur de pallet dan ook op de gewenste plaats bij uw woning of bedrijf kunnen plaatsen.

Klantbeoordelingen

Via de onderstaande afbeelding kunt de Kiyoh-beoordelingen van onze klanten bekijken.

Kiyoh Logo