Powered by Van Dooren

Tartak Pellets

Tartak Olczyk Pellets is een eerste klas pellet, geproduceerd in Polen en beschikbaar op de Europese markt. Tartak Olczyk beschikt over een zeer moderne productielijn, hoog kwalificeerde personeel en een continue kwaliteit pure grondstoffen. Door deze combinatie is de producent in staat om al jaren een Top 10 positie in Europa te hebben.


Tartak_Pellets
Plospan Pellets

Kwaliteit

Tartak Olczyk streef naar een continue kwaliteitscontrole. Door een kwaliteitscontrole en laboratoriumtest uit te voeren op elke partij. Hierdoor zien wij dat de kwaliteit extreem stabiel is en er weinig afwijkingen zijn tussen de verschillende productiebatches.

Levering

Door een eigen vloot vrachtwagens kan Tartak snel schakelen op de behoefte van haar klanten. De pellets worden geleverd door geheel Europa. Dit is voor ons een groot voordeel aangezien wij de voorraden relatief laag kunnen houden en daarmee de kostprijs voor onze klanten ook laag kunnen houden.

EN+A1

De pellets zijn voorzien van de EN+A1 certificering, waardoor de kwaliteit en een stabiele samenstelling gewaarborgd is. Alle soorten pellets hebben de EN+A1 code PL 004.

EN+A1 certificaat

U kunt hier het EN+A1 certificaat van Tartak Olczyk bekijken.

Weinig stof

De producent zorgt voor een dubbele zeving en daardoor hebben de pellets een zeer laag percentage stofgehalte (<0,5%). Een laag stofgehalte betekent weinig vonken en een mooie en rustige verbranding in uw pelletkachel.

Houtpellets Online EU

Houtpellets Online EU is partner van Tartak Pellets in Nederland. Wij hebben een zeer korte lijn met de fabriek in Polen en door ons eigen warehousing en transport kunnen we zeer snel schakelen op onze voorraden.

Bezorging

Wij bezorgen uw bestelling binnen 1 werkdag. Vandaag < 12.00 uur besteld = de volgende werkdag bezorgd. Uw bestelling wordt bezorgd met eigen transport en de chauffeur heeft beschikking over een laadklep en een elektrische pompwagen. In veel gevallen zal de chauffeur de pallet dan ook op de gewenste plaats bij uw woning of bedrijf kunnen plaatsen. Let er hierbij wel op dat de chauffeur alleen op verharde en stabiele ondergrond kan rijden met een pompwagen.

Klantbeoordelingen

Via de onderstaande afbeelding kunt de Kiyoh-beoordelingen van onze klanten bekijken.

Kiyoh Logo