Powered by Van Dooren

Pure Power Pellets

Pure Power Pellets is een Nederlandse leverancier van houtpellets. De pellets staan bekend om de hoge en vooral stabiele kwaliteit pellets. Dit merk is ook stabiel qua beschikbaarheid. De pellets worden ook veel verkocht in bouwmarkten en tuincentra. Uiteraard zijn de pellets van Pure Power ook online (vaak voordeliger) beschikbaar. De pellets zijn voorzien van EN+A1 certificering.

Logo Pure Power

Gerenommeerde speler

Pure Power is inmiddels een merk dat staat in Nederland. Door de stabiele kwaliteit en de stabiele beschikbaarheid van de pellets gebruiken veel huishoudens in Nederland en België deze pellets.

EN+A1

De pellets van Pure Power zijn voorzien van de EN+A1 certificering. Hiermee krijgt u zekerheid op een stabiel en schoon product dat is geproduceerd uit restafval van houtverwerkende bedrijven.

Weinig asresten

Door de zuivere samenstelling en het lage stofgehalte hebben de pellets de eigenschap zeer weinig asresten te genereren. Weinig as betekent minder onderhoud en slijtage van uw pelletkachel.

Zakgoed

De pellets worden verpakt in zakken van 15 kg en in handzamere zakken van 10 kg. Daarnaast zijn de pellets ook beschikbaar in BigBags van 1000 kg. Let er hierbij wel op dat u de BigBag goed droog kunt bewaren.

Bulklevering

Pure Power pellets zijn ook beschikbaar in bulklevering. Een ‘blaaswagen’ blaast de pellets vanuit de vrachtwagen via een leiding in uw pelletbunker.

Samenstelling van de pellets

Pure Power heeft 100% (witte) naaldhoutpellets in het assortiment. Daarnaast zijn er ook mix-pellets (mix naald/loofhout) beschikbaar.

Houtpellets Online EU

Houtpellets Online EU is partner van Pure Power. Wij hebben een zeer korte lijn met onze leverancier en door ons eigen transport kunnen we zeer snel schakelen op onze voorraden.

Bezorging

Wij leveren uw bestelling (mits voorradig) binnen 1 werkdag. Vandaag < 12.00 uur besteld = de volgende werkdag bezorgd. Wij leveren onze pellets met eigen transport of via een netwerk van nationale distributievervoerders. De chauffeur heeft beschikking over een laadklep en een elektrische pompwagen. In veel gevallen zal de chauffeur de pallet dan ook op de gewenste plaats bij uw woning of bedrijf kunnen plaatsen.