Powered by Van Dooren

Premium Selection Houtpellets

Premium Selection houtpellets is een gerenommeerde Poolse producent (Biomasa) van hoogwaardige houtpellets. Hun pellets worden geproduceerd volgens strikte kwaliteitsnormen en staan bekend om hun betrouwbaarheid en effici├źntie. Met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en geavanceerde productietechnieken leveren ze pellets met een hoog calorisch vermogen en een lage vochtigheidsgraad. Als Poolse producent dragen ze bij aan duurzaamheid door gebruik te maken van gerecycled houtafval en het minimaliseren van de impact op het milieu.

Biomasa

Premium Selection Pellets

Poolse kwaliteit

Poolse kwaliteit houtpellets staan bekend om hun goede kwaliteit en betrouwbare prestaties. Polen heeft een lange traditie in houtbewerking en bosbouw, waardoor het land over een overvloed aan houtbronnen beschikt.

Productieproces

Premium Selection houtpellets worden vervaardigd volgens een zorgvuldig proces dat begint met het selecteren van hoogwaardig houtafval, zoals zaagsel en houtspaanders, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

EN+A1

Alle pellets zijn voorzien van de EN+A1 certificering. Premium Selection pellets heeft de EN+A1 code PL 303.

Lage vochtigheidsgraad

Een ander voordeel van Premium Selection houtpellets is hun lage vochtigheidsgraad. Tijdens het productieproces worden de pellets grondig gedroogd, waardoor het vochtgehalte wordt geminimaliseerd.

Weinig stof

Premium Selection pellets worden dubbel gezeefd en hebben daardoor een zeer laag percentage stofgehalte (<0,5%). Een laag stofgehalte betekent weinig vonken en een mooie en rustige verbranding in uw pelletkachel.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Premium Selection houtpellets dragen bij aan duurzaamheid en milieubescherming. Ze zijn gemaakt van gerecycled houtafval, wat helpt om de hoeveelheid afval te verminderen en het gebruik van nieuw hout te beperken

Hoge calorische waarde

De pellets van hebben een hoge calorische waarde (warmtewaarde) >4,8 kWh per kg. door het gebruik van 100% natuurlijke grondstoffen zonder hulpstoffen. Een hoge calorische waarde betekent logischerwijs een goed rendement van uw pelletkachel.

Betrouwbaarheid

Premium Selection houtpellets worden geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten die zich houden aan strikte kwaliteitscontroles. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op de consistentie en betrouwbaarheid van deze pellets.

Houtpellets Online EU

Houtpellets Online EU is partner van Premium Selection Pellets in Nederland. Wij hebben een zeer korte lijn met de fabriek en door ons eigen transport kunnen we zeer snel schakelen op onze voorraden.

Bezorging

Wij bezorgen uw bestelling (mits voorradig) binnen 1 werkdag. Vandaag < 12.00 uur besteld = de volgende werkdag bezorgd. Uw bestelling wordt bezorgd met eigen transport en de chauffeur heeft beschikking over een laadklep en een elektrische pompwagen. In veel gevallen zal de chauffeur de pallet dan ook op de gewenste plaats bij uw woning of bedrijf kunnen plaatsen.

Klantbeoordelingen

Via de onderstaande afbeelding kunt de Kiyoh-beoordelingen van onze klanten bekijken.

Kiyoh Logo