Powered by Van Dooren

Plospan Pellets

Plospan Bio-Energy is een bedrijf dat zich richt op duurzame energieoplossingen, met name op het gebied van biomassa. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige biobrandstoffen en houtpellets. Plospan Bio-Energy is gevestigd in Waardenburg Nederland.


Plospan Pellets
Plospan Pellets

Circulaire economie

Plospan Bio-Energy streeft naar een circulaire economie, waarin grondstoffen zoveel mogelijk hergebruikt worden. Ze zetten zich in voor duurzaam bosbeheer en werken samen met gecertificeerde leveranciers om ervoor te zorgen dat de grondstoffen voor Plospan Pellets afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

Duurzaamheid

Het bedrijf heeft een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid. Ze werken volgens strikte normen en zijn gecertificeerd volgens verschillende kwaliteits- en duurzaamheidsstandaarden, zoals het ENplus-certificaat. Dit waarborgt de consistentie en hoge kwaliteit van hun houtpellets.

EN+A1

Plospan Pellets zijn voorzien van de EN+A1 certificering, waardoor de kwaliteit en een stabiele samenstelling gewaarborgd is. Alle soorten pellets hebben de EN+A1 code NL001.

Mix

De pellets worden geproduceerd uit een mix van naaldhout en loofhout, waardoor deze mix een bovengemiddeld hoge verbrandingswaarde (calorische waarde) heeft.

Weinig stof

Plospan Pellets worden dubbel gezeefd en hebben daardoor een zeer laag percentage stofgehalte (<0,5%). Een laag stofgehalte betekent weinig vonken en een mooie en rustige verbranding in uw pelletkachel.

Houtpellets Online EU

Houtpellets Online EU is partner van Plospan Pellets in Nederland. Wij hebben een zeer korte lijn met de fabriek en door ons eigen transport kunnen we zeer snel schakelen op onze voorraden.

Bezorging

Wij bezorgen uw bestelling (mits voorradig) binnen 1 werkdag. Vandaag < 12.00 uur besteld = de volgende werkdag bezorgd. Uw bestelling wordt bezorgd met eigen transport en de chauffeur heeft beschikking over een laadklep en een elektrische pompwagen. In veel gevallen zal de chauffeur de pallet dan ook op de gewenste plaats bij uw woning of bedrijf kunnen plaatsen.

Klantbeoordelingen

Via de onderstaande afbeelding kunt de Kiyoh-beoordelingen van onze klanten bekijken.

Kiyoh Logo