Powered by Van Dooren

Pellets kopen

Uw EN+A1 pellets kopen doet u natuurlijk bij voordelig en snel bij Houtpellets Online EU. Ons assortiment bestaat uit een brede selectie houtpellets van premium naaldhout tot een mix van naald- en loofhout. Wij selecteren onze leveranciers op kwaliteit, betrouwbaarheid en uiteraard op concurrerende prijzen.


Breed assortiment

Wij voeren altijd een breed assortiment houtpellets. Dit om voor ieder klant en elke kachel een keuze te hebben. Onze leveranciers zijn allemaal gevestigd in Europa of de Baltische staten. Is uw keuze op dit moment uitverkocht? Vul svp het ‘out of stock’ formulier in. Wij houden u dan automatisch op de hoogte wanneer de voorraad weer wordt aangevuld.

EN+A1 certificaat

De meeste van onze leveranciers beschikken over de EN+A1 certificering waardoor de kwaliteit van de pellets gewaarborgd is. Het certificaat staat ook voor de duurzame verwerking van de grondstoffen. EN+A1 pellet worden geproduceerd uit restafval van houtzagerijen.

Waar kunt u uw houtpellets kopen

De meeste bouwmarkten en tuincentra verkopen inmiddels houtpellets. U kunt daar vaak ook per zak kopen in plaats van het bestellen van grotere hoeveelheden. Het nadeel is hierbij wel dat de pellets bij deze adressen over het algemeen erg duur zijn waardoor u gemiddeld zo’n 20% meer betaald dan bij de online aanbieders.

Waar kunt u op letten

U kunt op het oog al snel zien of van welke houtsoort de pellets gemaakt zijn. Een lichte kleur pellets is over het algemeen gemaakt van 100% naaldhout en worden ook wel ‘witte pellets’ genoemd. Naast de witte pellets zijn er mix-pellets te koop gemaakt van een mix van naaldhout en loofhout en worden ook wel ‘bruine pellets’ genoemd. De bruine kleur kan van zeer donkerbruin zijn tot een lichte cappuccinokleur.

Bezorging

Houtpellets Online EU levert uw pellets (mits voorradig) binnen 1 werkdag. Vandaag < 12.00 uur besteld = de volgende werkdag bezorgd. Wij leveren onze pellets met eigen transport of via een netwerk van nationale distributievervoerders. De chauffeur heeft beschikking over een laadklep en een elektrische pompwagen waardoor in veel gevallen de chauffeur de pallet op de gewenste plaats bij uw woning of bedrijf kunnen plaatsen.

Afhalen

Wilt u liever uw pellets per zak afhalen? Dat kan bij ons uiteraard ook. Wij zijn gevestigd in Hillegom (2182 DV). Dicht bij de A4 en A44 en goed met de auto bereikbaar. Wilt u voordat u komt afhalen contact met ons opnemen svp? Dan zorgen wij dat uw bestelling klaarstaat en u niet hoeft te wachten.

Pellets in uw haard, houtkachel of hottub?

Met de door ons pelletkorf kunt u pellets in uw haard stoken. Wij hebben 3 verschillende maten in ons assortiment. Op het onderstaande filmpje kunt u de werking van onze pelletkorf bekijken.