Powered by Van Dooren

MM Royalpellets

Mayr-Melnhof Holz MM royalpellets voldoen aan de hoogst gestelde kwaliteitseisen van de markt. De volledige productie van pellets is “EN+A1” gecertificeerd. Dit garandeert een streng gecontroleerde en hoogwaardige brandstof die dankzij een hoge calorische waarde zorgt voor een optimale efficiency van uw pelletkachel of pelletketel. MM royalpellets zijn gemaakt van 100 procent houtkrullen, spanen en zaagsel uit eigen zagerijen. Dit geeft een zeer stabiele kwaliteit van de pellets.


Royalpellets

Oostenrijkse kwaliteit

MM Royal pellets is een onderdeel van het Oostenrijkse bedrijf Mayr Malnhof Holz. De roots van het bedrijf gaan terug naar 1850. Al meer dan 170 jaar verwerkt het bedrijf met haar 1.660 medewerkers de modernste houtproducten in Oostenrijk maar inmiddels ook in Zweden, Duitsland en Tsjechië.

100% eigen productie

MM Royalpellets produceert haar pellets 100% uit eigen houtfabrieken. Het resthout (spanen, krullen en zaagsel) wordt omgezet naar houtpellets.

EN+A1

Alle pellets zijn voorzien van de EN+A1 certificering waardoor u zekerheid krijgt voor een stabiel en schoon product dat is geproduceerd uit restafval van houtverwerkende bedrijven. MM Pellets heeft de EN+A1 code AT350.

Weinig asresten

De pellets worden geproduceerd uit voornamelijk Spar en Lariks. Door de zuivere samenstelling van dit naaldhout en het lage stofgehalte hebben de pellets de eigenschap zeer weinig asresten te genereren. Het percentage asresten is minder dan 0,4%. Extreem laag dus. Weinig as betekent minder onderhoud en slijtage van uw pelletkachel.

Weinig stof

De pellets hebben een laag percentage stofgehalte. De pellets worden dubbel gezeefd waardoor er een stofpercentage van minder dan 0,5% ontstaat. Een laag stofgehalte betekent een mooie en rustige verbranding in uw pelletkachel.

Hoge calorische waarde

De pellets van hebben een hoge calorische waarde (warmtewaarde) >4,8 kWh per kg. door het gebruik van 100% natuurlijke grondstoffen zonder hulpstoffen. Een hoge calorische waarde betekent logischerwijs een goed rendement van uw pelletkachel.

Houtpellets Online EU

Houtpellets Online EU is partner van MM Royalpellets in Nederland. Wij hebben een zeer korte lijn met de fabriek en door ons eigen transport kunnen we zeer snel schakelen op onze voorraden.

Bezorging

Wij bezorgen uw bestelling (mits voorradig) binnen 1 werkdag. Vandaag < 12.00 uur besteld = de volgende werkdag bezorgd. Uw bestelling wordt bezorgd met eigen transport of via een netwerk van nationale distributievervoerders en chauffeur heeft beschikking over een laadklep en een elektrische pompwagen. In veel gevallen zal de chauffeur de pallet dan ook op de gewenste plaats bij uw woning of bedrijf kunnen plaatsen.

Klantbeoordelingen

Via de onderstaande afbeelding kunt de Kiyoh-beoordelingen van onze klanten bekijken.

Kiyoh Logo