Powered by Van Dooren

Olimp Pellets

Met Olimp Pellets haalt u een hele mooie prijs/kwaliteitsverhouding in huis. De houtpellets zijn kenmerken zich door een zeer schone verbranding en een bovengemiddelde energiewaarde en laag asgehalte. De grondstoffen van de pellets zijn afkomstig uit houtzagerijen en zijn voorzien van de EN+A1 certificering. Daarmee bent u er dus zeker van dat deze pellets bijdragen aan de bescherming van de natuur en het klimaat.


Olimp Pellets

Stabiele levering

Olimp Pellets prestereert zeer goed met betrekking tot de prijs/kwaliteitsverhouding en levert een zeer stabiele premium kwaliteit naaldhoutpellet. De pallets zijn keurig en stevig gestapeld, wat de bezorging vereenvoudigd en daarmee transportschade minimaliseert. Onze klantenreviews op deze pellets zijn daardoor ook zeer positief.

Modernste technologie

Olimp Pellets worden geproduceerd met de modernste pelletproductie technologie. Jaarlijks produceert Olimp zo’n 150.000 ton pellets. De moderne verwerkingslijn zorgt voor een goed geperste pellet en voor mooie en stevig gestapeld zakken.

EN+A1

Olimp Pellets zijn voorzien van de EN+A1 certificering waardoor u zekerheid krijgt voor een stabiel en schoon product dat is geproduceerd uit restafval van houtverwerkende bedrijven.

Weinig asresten

Door de zuivere samenstelling en het lage stofgehalte hebben de pellets de eigenschap zeer weinig asresten te genereren. Weinig as betekent minder onderhoud en slijtage van uw pelletkachel.

FSC certificaat

Alle door de fabriek geproduceerde houtproducten zijn voorzien van een FSC certificaat wat bewijst dat het hout wat wordt gebruikt voor de pellets afkomstig is uit bossen die voldoen aan de richtlijnen en criteria van duurzaam bosbeheer.

Meer warmte

De pellets van Olimp hebben een hoge calorische waarde >5,2 kWh per kg. door het gebruik van 100% natuurlijke grondstoffen zonder hulpstoffen.

Houtpellets Online EU

Houtpellets Online EU is partner van Olimp Pellets. Wij hebben een zeer korte lijn met de fabriek en door ons eigen transport kunnen we zeer snel schakelen op onze voorraden.

Bezorging

Wij bezorgen uw bestelling (mits voorradig) binnen 1 werkdag. Vandaag < 12.00 uur besteld = de volgende werkdag bezorgd. Uw bestelling wordt bezorgd met eigen transport of via een netwerk van nationale distributievervoerders en chauffeur heeft beschikking over een laadklep en een elektrische pompwagen. In veel gevallen zal de chauffeur de pallet dan ook op de gewenste plaats bij uw woning of bedrijf kunnen plaatsen.

Klantbeoordelingen

Via de onderstaande afbeelding kunt de Kiyoh-beoordelingen van onze klanten bekijken.

Kiyoh Logo