Powered by Van Dooren

Houtpellets kopen

Op zoek naar hoogwaardige houtpellets? Bij ons kun je gemakkelijk houtpellets kopen van de beste kwaliteit. Onze houtpellets zijn een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor verwarmingssystemen, zoals pelletkachels en biomassaketels. Of je nu particulier bent of een bedrijf hebt, wij bieden de juiste houtpellets voor jouw behoeften.

Waarom zou je houtpellets bij ons kopen? Ten eerste zijn onze houtpellets gemaakt van 100% natuurlijk en gecertificeerd hout. Ze bevatten geen toegevoegde chemicaliën of bindmiddelen, waardoor ze een schonere verbranding en lagere emissies bieden. Dit zorgt niet alleen voor een efficiëntere verwarming, maar ook voor een positieve impact op het milieu.

Daarnaast streven wij naar consistentie en kwaliteit. Onze houtpellets worden zorgvuldig geproduceerd volgens strenge normen en ondergaan regelmatige kwaliteitscontroles. Hierdoor ben je verzekerd van een hoogwaardig product dat betrouwbaar en efficiënt brandt. Onze houtpellets leveren een constante warmteafgifte, waardoor je optimaal kunt genieten van een aangenaam verwarmde ruimte.

Bij het kopen van houtpellets is ook de verpakking van belang. Onze houtpellets worden geleverd in handige en stevige zakken, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn en beschermd blijven tegen vocht en vuil. Of je nu een kleine hoeveelheid wilt afhalen of volle pallets wilt bestellen.

Ten slotte bieden wij een uitstekende klantenservice. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies. Wij begrijpen het belang van de juiste keuze in pellets en helpen je graag bij het maken van de goede beslissing.

Dus, als je op zoek bent naar kwalitatieve houtpellets, kies dan voor ons. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van onze hoogwaardige en duurzame houtpellets voor jouw verwarmingssysteem. Verwarm je huis of bedrijf op een milieuvriendelijke en efficiënte manier met onze houtpellets. Neem contact met ons op of bezoek onze website om je bestelling te plaatsen.

Houtpellets Online Eu

Agricola Austria houtpellets
Houtpellets

Circulaire economie

Wij streven naar een circulaire economie, waarin grondstoffen zoveel mogelijk hergebruikt worden. Wij werken alleen met leveranciers die zich inzetten voor duurzaam bosbeheer en werken daarom alleen samen met gecertificeerde leveranciers om ervoor te zorgen dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

Duurzaamheid

Wij focussen ons op kwaliteit en duurzaamheid. Onze leveranciers leveren volgens strikte normen en zijn gecertificeerd volgens verschillende kwaliteits- en duurzaamheidsstandaarden, zoals het ENplus-certificaat. Dit waarborgt de consistentie en hoge kwaliteit van onze houtpellets.

Bezorging

Wij bezorgen uw bestelling (mits voorradig) binnen 1 werkdag. Vandaag < 12.00 uur besteld = de volgende werkdag bezorgd. Uw bestelling wordt bezorgd met eigen transport en de chauffeur heeft beschikking over een laadklep en een elektrische pompwagen. In veel gevallen zal de chauffeur de pallet dan ook op de gewenste plaats bij uw woning of bedrijf kunnen plaatsen.

Klantbeoordelingen

Via de onderstaande afbeelding kunt de Kiyoh-beoordelingen van onze klanten bekijken.

Kiyoh Logo