Powered by Van Dooren

Agriselect Pellets

Agriselect Pellets worden geïmporteerd naar Nederland met grote zeeschepen en zijn gemaakt van schoon en vers dennenhout. Agriselect wordt in geheel Europa lokaal geproduceerd. De pellet zijn EN+A1 gecertificeerd. De pellets worden vanuit het bulkschip extra gezeefd, gewogen en verpakt in plastic zakken van 15 kg of in papieren zakken van 10 kg. Agriselect vindt u in grote supermarkten en bij diverse online aanbieders.


Import Europa

Agriselect pellets worden veelal wereldwijd geïmporteerd en met grote bulkschepen naar Nederland verscheept.

EN+A1

Alle pellets van Agriselect zijn voorzien van het EN+A1 certificaat.

Samenstelling Agriselect Pellets

Agriselect Pellets worden geproduceerd uit 100% naaldhout zonder toevoegingen.

Dubbel gezeefd

Agriselect pellets worden vanuit het bulkschip extra gezeefd om stof in de zakken te minimaliseren.

Houtpellets Online EU

Houtpellets Online EU is partner van Agriselect. Wij hebben een zeer korte lijn met onze leverancier en door ons eigen transport kunnen we zeer snel schakelen op onze voorraden.

Bezorging Agriselect

Wij leveren Agriselect (mits voorradig) binnen 1 werkdag. Vandaag < 12.00 uur besteld = de volgende werkdag bezorgd. Wij leveren onze pellets met eigen transport of via een netwerk van nationale distributievervoerders. De chauffeur heeft beschikking over een laadklep en een elektrische pompwagen. In veel gevallen zal de chauffeur de pallet dan ook op de gewenste plaats bij uw woning of bedrijf kunnen plaatsen.