Powered by Van Dooren

Agricola Austria Pellets

Het hoofdkantoor van Agricola Austria bevindt zich in het hart van de Oostenrijkse Alpen. Deze regio staat bekend om de rijke traditie in bouwbouw en houtindustrie. Het bedrijf levert hout, houtproducten en houtpellets door heel Europa. Het partnerbedrijf in Litouwen beleverd de Baltische staten Oost -en Noord-Europa. De pellets van Agricola staan bekend om de hoge kwaliteit en zuivere en schone verbranding.

logo_agricola_austria

agricola_austria
Agricola Austria Pellets

Oostenrijkse kwaliteit

Agricola Austria heeft een jarenlange ervaring in de pellet-branche. Het bedrijf is actief in geheel Europa en heeft door lokale verbindingen in Europa goed inzicht en korte lijnen met diverse houtproducten. Daarnaast staat goed inzicht in productie en kwaliteitscontrole hoog in het vaandel.

Logistiek

Door de vele partnerships in Europa is de leverbetrouwbaarheid hoog. Door strakke logistieke lijnen en transport heeft Agricola zeer scherp, competitief en krachtige logistieke operatie.

EN+A1

Alle pellets zijn voorzien van de EN+A1 certificering waardoor u zekerheid krijgt voor een stabiel en schoon product dat is geproduceerd uit restafval van houtverwerkende bedrijven. De EN+A1 code van Agricola is AT328.

Weinig asresten

De pellets worden geproduceerd uit voornamelijk fijnspar (vuren). Door de zuivere samenstelling van dit naaldhout hebben de pellets de eigenschap heel weinig asresten te genereren. Dat is ook de ervaring van ons vanuit de meningen van onze klanten. Het percentage asresten is minder dan 0,4%. Extreem laag dus.

Stofgehalte

Het stofgehalte van de pellets is ook extreem laag. De pellets worden dubbel gezeefd waardoor er een stofpercentage van minder dan 0,5% ontstaat. Weinig stof betekent een mooie en rustige verbranding in uw pelletkachel en komt ook het onderhoud aan uw kachel ten goede.

Hoge calorische waarde

De pellets van hebben een hoge calorische waarde (warmtewaarde) 5,0 kWh per kg. Dit wordt bereikt door een hoge zuiverheid van het hout. Een hoge calorische waarde betekent logischerwijs een hoog rendement van uw pelletkachel.

Houtpellets Online EU

Houtpellets Online EU is partner van Agricola Austria in Nederland. Wij hebben een zeer korte lijn met de fabrieken in Oostenrijk en Oost-Europa en door ons eigen transport kunnen we zeer snel schakelen op onze voorraden.

Bezorging

Wij bezorgen uw bestelling (mits voorradig) binnen 1 werkdag. Vandaag < 12.00 uur besteld = de volgende werkdag bezorgd. Uw bestelling wordt bezorgd met eigen transport of via een netwerk van nationale distributievervoerders en chauffeur heeft beschikking over een laadklep en een elektrische pompwagen. In veel gevallen zal de chauffeur de pallet dan ook op de gewenste plaats bij uw woning of bedrijf kunnen plaatsen.

Klantbeoordelingen

Via de onderstaande afbeelding kunt de Kiyoh-beoordelingen van onze klanten bekijken.

Kiyoh Logo