Powered by Van Dooren

Verzending

Bestellingen binnen Nederland vandaag besteld (betaald met iDeal) vóór 12.00 uur zijn de volgende werkdag in huis.

In welke landen leveren jullie houtpellets?
Wij leveren houtpellets alleen in Nederland & België*, per 12-10-2021 verzenden wij geen palletzendingen meer naar België wegens druk op het transport (onze excuses voor het ongemak). Wel leveren wij nog pakketten in Nederland en België.

Wat leveren jullie in heel Europa?
Pelletkorven kunnen wij eventueel tegen meerprijs leveren in heel Europa.
Woont in buiten Nederland of België en heeft u interesse in een pelletkorf? Stuur even een berichtje via het onderstaande contactformulier.

Betalingen
Voor bestellingen in België (betaald met MisterCash) hanteren wij een leveringstermijn van 48 uur. Bestellingen per factuur dienen eerst betaald te zijn voordat tot uitlevering overgegaan wordt. Onze pelletkorven worden ten alle tijden i.c.m. een gratis zak De Lange pellets per pakketdienst verzonden. U ontvangt na de bestelling en betaling een Trackingcode van de pakketdienst. U kunt dus zelf uw pakket volgen.

Pelletleveringen
Pelletleveringen worden per vrachtwagen geleverd. Onze vervoerder stelt u per email op de hoogte betreffende de ETA (verwachte aankomsttijd) van de bestelling. De zending wordt bij u met een vrachtwagen met laad/losklep geleverd. U kunt bij de order vermelden waar de pellets neergezet kunnen worden. De chauffeur zal de pellets op de gewenste plaats neerzetten (bijvoorbeeld bij of in uw schuur) mits deze goed bereikbaar is met een palletwagen.