Powered by Van Dooren

Verzending

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen binnen Nederland die voor 12:00 uur besteld (en betaald) zijn worden de volgende werkdag bezorgd. Dit geldt voor onze pelletkorven, maar ook voor palletlevering met houtpellets (behalve als dit bij product is aangegeven). Hier zijn wij redelijk uniek in.

In welke landen leveren jullie houtpellets?

Wij leveren houtpellets alleen in Nederland. De verkooprijs van de pellets is inclusief bezorgkosten. Voor levering op de waddeneilanden kunt u met ons contact opnemen.

In welke landen leveren jullie de pelletkorven?

Pelletkorven leveren wij in alle Europese landen. Bestellingen in Nederland worden gratis bezorgd. Voor overige landen vind u de bezorgkosten in het bestelproces.

Hoe worden mijn houtpellets geleverd?

U zult begrijpen dat particuliere levering van een pallets houtpellets van ca. 1.000 kg. geen gemakkelijke opgave is voor onze chauffeurs. Wanneer uw bestelling is ontvangen zullen wij via Google Maps uw adres bekijken. De bereikbaarheid met een vrachtwagen is hier uiteraard van groot belang. Daarnaast is het belangrijk dat uw opslag goed bereikbaar is met een elektrische pompwagen. Stoepranden, slechte bestrating en grind kunnen een probleem veroorzaken. Heeft u bijzonderheden qua bereikbaarheid? Geef dit s.v.p. aan bij uw bestelling.

Krijg ik een Track & Trace link?

U wordt door ons of door één van onze vervoerders op de hoogte gesteld van de ETA (verwachte aankomsttijd) van uw bestelling. De Track & Trace bevestingen zullen per mail verzonden worden nadat de planning voor de volgende werkdag bekend is. Dit zal in veel gevallen begin van de avond zijn. Houdt uw mail dus in de gaten.

Welke pakketdiensten gebruiken jullie?

Wij gebruiken PostNL en DPD voor de bezorging van onze pakketten. Onze pelletkorven en Traeger Tools worden als pakket verstuurd.

Kan ik telefonisch contact met jullie opnemen?

Ja, uiteraard kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Op onze contactpagina vind u het telefoonnummer.

Waar kan ik klantreviews van houtpellets-online.eu bekijken?

Onze reviews worden bijgehouden door Kiyoh. U kunt via onderstaande afbeelding onze klantreviews bekijken.

Kiyoh Logo