Powered by Van Dooren

Traeger Pro 780 Pellet grill

De Traeger pelletgrill Pro 780. Een nieuwe smaakdimensie.

In 1985 ontwikkelde Traeger de eerste pellet grill. De Traeger grill is nog altijd de meest verkochte pellet grill ter wereld. En dat is niet zonder reden. Traeger is kwalitatief simpelweg de beste pellet grill die er op dit moment te koop is. Dat was voor ons ook de reden om de schitterende producten van Traeger toe te voegen aan ons assortiment. Hij is niet goedkoop, maar naar onze mening zeker de investering waard. De pellet grill heeft namelijk het beste van twee werelden. Het gemak van volledig automatisch via de Traeger-App gestuurd barbecueën en door de smoke-functie op lage temperatuur zal je zien dat je echt een nieuwe smaakdimensie zult gaan beleven.

De Traeger-App

De Pro Series 780 (pellet grill) beschikt over Wifi. Je voegt de grill via een helder stappenplan in de toe aan je thuisnetwerk. Dit is dus geen rocketscience. En dan komt misschien wel het allermooiste van het systeem… De Traeger-App. Wij zijn echt onder de indruk van deze geweldige tool. In de App worden 1500 gerechten door Traeger uitgelegd en de meeste zijn voorzien van schitterende filmpjes hoe de gerechten voorbereid en gegrilld moeten worden. Daar begint dus het watertanden… Heb je iets lekker gevonden? Klik op ‘MAKE NOW’ en de App gaat onmiddellijk aan de slag om je pellet-grill te ontsteken en op de juiste temperatuur te brengen. Daarna zullen alle stappen, kooktijden, temperatuurwijzigingen, super-smoke momenten volledig automatisch gestuurd worden. In de App lees je af wat de temperatuur van je grill is, wat de temperatuur van de probe (vleesthermometer) is, de resterende grilltijd en hoeveel 30% pellets er nog in de voorraadbunker ligt. De App zorgt zelfs voor de benodigde updates van je grill. Wanneer je gerecht de juiste kerntemperatuur heeft bereikt of als de timer zijn eindtijd heeft bereikt krijg je een pop-up vanuit de App dat je gerecht klaar is! Hoe mooi is dat? 😉

Wekelijks worden online Traeger Kitchen live uitzendingen via de App gedeeld. Bekende BBQ-masters en topchefs laten live zien hoe zijn hun gerechten maken op de Traeger pellet grill. Hiermee wordt de App wekelijks voorzien van nieuwe gerechten. Deze live uitzendingen zijn ook te zien via het YouTube kanaal van Traeger.

Naast de Traeger-App is de grill ook nog handmatig via het display te bedienen. De App is dus geen vereiste voor het gebruik van de grill.

6-pack bij de hand

Een tipje voor de installatie van de pellet grill. Zorg voor een 6-pack bier en een extra paar handen. De pellet grill is echt simpel te monteren aangezien er al heel veel is voorgemonteerd. Door de voormontage zijn de onderdelen redelijk zwaar en daarom is het wel handig om een paar extra handen te hebben. Een daar hoort natuurlijk een koud biertje bij!

Ons team wenst jou heel veel plezier met de unieke ervaring van de Traeger pellet grill. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan horen we het uiteraard graag! En vind je het leuk om je ervaring te delen? Dan zien we die graag terug bij onze reviews. Alvast bedankt!

Kenmerken:

 • Pro D2 controller
 • Wifire Technologie
 • D2 Direct Drive aandrijving
 • TurboTemp GrillGuide
 • Advanced Grilling Logic
 • Temperatuursonde
 • Extra grillrooster
 • Luikje voor pelletvoorraad

Pro 780 technische gegevens:

 • 5.032 cm2 grilloppervlak
 • 8 kg capaciteit pelletvoorraad
 • Breedte: 124 cm, Diepte: 69 cm, Hoogte 142 cm, Gewicht: 66 kg.

Download HIER de montagehandleiding.

Download HIER de gebruikershandleiding.

Bekijk HIER de Traeger pellet grill video’s