Powered by Van Dooren

Pellets illegaal voorzien van ENplus logo

Wij hebben de afgelopen dagen melding gekregen van onze leveranciers dat er op het moment veel illegaal gecertificeerde pellets op de Nederlandse markt worden aangeboden voornamelijk uit het Oostblok.

Het gaat hier vaak om industriele pellets die zonder keuring voorzien zijn van het logo ENplus of DINplus. Dit geeft uiteraard een vertroebeld beeld in de pelletmarkt en de zoekresultaten bij Google. De pellets zijn veelal van slechte kwaliteit omdat het vaak pellets zijn die voor industriedoeleinden gefabriceerd zijn en in veel pelletkachels voor thuisgebruik zullen zorgen voor technische problemen. Een te hoog asgehalte en een te lage calorische waarde zorgen voor beduidend minder rendement en extra onderhoud.

Wij willen u dus bij deze informeren en waarschuwen voor deze ontwikkeling. Bij Houtpellets-Online.EU koopt u te alle tijden een kwalitatief hoogstaand product uit Nederland waar wij na jarenlange ervaring 100% achter staan.

Bedankt voor uw aandacht.

Groet, Alex van Dooren (Commercieel manager Houtpellets-Online.EU)

Plaats een reactie

Bestel veilig online

De laatste tijd zijn er helaas veel oplichters in de huidige markt die beweren hout- en of houtpellets te kunnen leveren…

Wees gerust, u kunt bij ons veilig online uw bestelling plaatsen. Wij scoren een 9,3 op Kiyoh, u kunt dus vertrouwen op onze diensten.

Door de drukte is het mogelijk dat levertijden op kunnen lopen tot maximaal een week. Excuses voor het ongemak.