Powered by Van Dooren

Pelletkorf 2.0 | Pelletmand | Pelletbasket

Januari 2016 hebben wij een update doorgevoerd op onze pelletkorf. Om de levensduur van de korf te verlengen en het rendement van de korf te verbeteren hebben wij een extra brandrooster toegevoegd aan de pelletkorf. Het brandrooster wordt op de bodem van de korf geplaatst. Hierdoor is de beluchting in de korf aanzienlijk beter dan voorheen en branden de pellets gewoonweg beter en efficiënter. Hierdoor kan de korf ook in iets minder goed beluchte kachels worden gebruikt en brand nog schoner dan het voorgaande model. Ook de rookgassen worden hebben wij hierdoor verder weten terug te dringen. Leuk voor de buren, maar ook leuk voor u omdat u nog minder vaak uw kachelruitjes hoeft te reinigen. Tevens wordt door het brandrooster de bodem van de korf beschermd tegen de extreme hitte van de pellets. De korf krijgt hierdoor een aanzienlijk langere levensduur.

Voor meer info klik hier

Plaats een reactie

Bestel veilig online

De laatste tijd zijn er helaas veel oplichters in de huidige markt die beweren hout- en of houtpellets te kunnen leveren…

Wees gerust, u kunt bij ons veilig online uw bestelling plaatsen. Wij scoren een 9,3 op Kiyoh, u kunt dus vertrouwen op onze diensten.

Door de drukte is het mogelijk dat levertijden op kunnen lopen tot maximaal een week. Excuses voor het ongemak.