Powered by Van Dooren

*** NEW *** Pelletkachel Dielle

De Werking van de Dielle pelletkachel
Vergeet alles wat u kent op het gebied van pelletkachels en verbaas u over de nieuwe manier van stoken op pellets. De werking van Dielle pelletkachels is anders dan de reguliere pelletkachel. De pellets worden namelijk niet in een branderbakje geworpen maar via een bodemvoeder in de stookkamer gedrukt, Dit heeft dan ook grote voordelen.

Voordelen werking pelletkachel Dielle
Doordat de pellets in de stookkamer worden gedrukt via de bodem is een start altijd gegarandeerd, dit waar sommige pelletkachels wel eens kunnen haperen.

Ontsteking
De pellets worden ontstoken door twee ontsteekpennen, deze pennen zijn bij de eerste start nodig.

Reiniging pelletkachel
Doordat het as door nieuwe pellets aan de kant wordt gedrukt is het reinigen van de pelletkachel pas nodig na als de aslade vol zit, u bent dus niet meer verplicht om het branderbakje te reinigen aangezien deze er niet meer is.

Meer vlam en rendement uit uw pelletkachel
Doordat de assen niet meer hoeven te worden afgezogen is er minder rookgassnelheid nodig, dit resulteert in een betere overdracht in de warmtewisselaar, aangezien deze warmtewisselaar ook tot het optimale is ontwikkeld kunnen wij een rendement halen van 96% en heeft u een houtvuur in uw pelletkachel.

Start en stop van de pelletkachel
De standy functie is vaak bij pelletkachels een lastig iets, de pelletkachel dient alle pellets uit de branderbak te zuigen en alle warmte af te blazen.
Bij Dielle is dit niet nodig aangezien deze het vuur met as inkapseld en de pelletkachel na een aantal seconden gewoon door kan starten tot een max van 4 uur zonder gebruik te maken van de gloeipen maar gebruik te maken van de bestaande gloeipellets die nog onder het as liggen.

Stilte van onze pelletkachels
De Dielle pelletkachel kan volledig zonder geluid werken aangezien de ventilatoren uitgezet kunnen worden.
Bent u benieuwd wat u ziet of niet meer horen kunt, dan bent u van harte welkom in onze showroom of die van onze Dealers.

Meer info:  www.diellepelletkachel.nl

Plaats een reactie