Powered by Van Dooren

IkiPele – Terrasverwarmer

De IkiPele Terrasverwarmer is sinds 2018 in ons assortiment. Deze buitenkachel is mobiel en is ook geschikt om buiten op koken en/of te roosteren. Een leuk hebbeding en ook nog bijzonder functioneel. De IkiPele is mobiel en is dus gemakkelijk mee te nemen naar de camping of bijvoorbeeld een dagje naar het strand.

IkiPele Logo

Waar is IkiPele van gemaakt?

IkiPele is gemaakt van hoogwaardig gietijzer. De verbrandingskamer is gemaakt van speciaal geperforeerd staal.

Wat is de brandstof voor IkiPele

Ikipele brandt op houtpellets. Houtpellets zijn tot staafjes geperste houtvezels. Deze vezels onstaan bij het verwerken van hout. Houtpellets worden dus gemaakt van reststoffen uit de houtverwerkende industrie. Daarmee brandt IkiPele op een circulaire brandstof.

Brandt IkiPele schoon?

Door de zeer zuivere en droge houtpellets brandt IkiPele extreem schoon. U zult versteld staan van de schone verbranding.

Geeft IkiPele veel warmte?

IkiPele is een kleine, draagbare terrasverwarmer. U zult dus zeker warmte ervaren als IkiPele op uw terrastafel staat.

Hoe steek ik IkiPele aan?

Het aansteken van IkiPele doet u zeer eenvoudig door de branderkamer te vullen met ca. 500 gram houtpellets. Bovenop de pellets legt u een brandwokkel die u vervolgens aansteekt.

Hoelang brandt IkiPele?

Na het ontsteken zult u ongeveer een uur een vlam uit IkiPele zien komen. Na het uur zal IkiPele nog ca. 45 minuten blijven gloeien en warmte afgeven.

Kan ik IkiPele bijvullen tijdens het branden?

Nee, tijdens het branden kunt u IkiPele niet bijvullen. Wanneer IkiPele volledig is uitgebrand kunt u de branderkamer weer vullen en opnieuw ontsteken.

Kan ik koken op IkiPele?

Ja, u kunt een klein pannetje op IkiPele plaatsen. Het eerste uur geeft IkiPele voldoende vlammen om een gerechtje te kunnen koken. U kunt bijvoorbeeld ook marshmallows grillen boven IkiPele. Superleuk voor de kinderen.