Powered by Van Dooren

Houtpellets kopen

sorteer op

15 zakken

189,-

🔥 € 0,84 per kg

1/2 pallet

249,-

🔥 € 0,55 per kg

1 pallet

439,-

🔥 € 0,45 per kg

2 pallets

869,-

🔥 € 0,44 per kg

15 zakken

149,-

🔥 € 0,66 per kg

1/2 pallet

259,-

🔥 € 0,49 per kg

1 pallet

399,-

🔥 € 0,38 per kg

2 pallets

779,-

🔥 € 0,37 per kg

15 zakken

159,-

🔥 € 0,66 per kg

1/2 pallet

269,-

🔥 € 0,51 per kg

1 pallet

449,-

🔥 € 0,43 per kg

2 pallets

879,-

🔥 € 0,42 per kg

15 zakken

175,-

🔥 € 0,78 per kg

1/2 pallet

275,-

🔥 € 0,57 per kg

1 pallet

449,-

🔥 € 0,45 per kg

2 pallets

889,-

🔥 € 0,44 per kg

14 zakken

209,-

🔥 € 1,00 per kg

1/2 pallet

289,-

🔥 € 0,54 per kg

1 pallet

449,-

🔥 € 0,47 per kg

2 pallets

889,-

🔥 € 0,46 per kg

15 zakken

170,-

🔥 € 0,75 per kg

1/2 pallet

270,-

🔥 € 0,60 per kg

1 pallet

439,-

🔥 € 0,44 per kg

2 pallets

879,-

🔥 € 0,43 per kg

15 zakken

189,-

🔥 € 0,90 per kg

1/2 pallet

249,-

🔥 € 0,64 per kg

1 pallet

399,-

🔥 € 0,51 per kg

2 pallets

789,-

🔥 € 0,50 per kg

Online houtpellets kopen? Ontdek ons premium assortiment
Houtpellets kopen doet u hier! Wij leveren de beste kwaliteit én voor een goede prijs. Houtpellets-online.eu heeft een ruim assortiment aan premium kwaliteit pellets. En we maken gebruik van ons eigen distributienetwerk om u van houtpellets te voorzien. Dit betekent in de meeste gevallen vandaag besteld = de volgende werkdag gratis bezorg in Nederland (m.u.v. de eilanden).

Ruim assortiment aan kwaliteit

Wij hebben een ruim assortiment Premium kwaliteit houtpellets. Alle merken die wij voeren in onze webshop hebben de EN+A1 of DIN+ certificering. Hiermee krijgt u de zekerheid op een stabiel en schoon product dat is geproduceerd uit restafval van houtverwerkende bedrijven.

Houtpellets kopen bij houtpellets-online.eu

Waarom pellets kopen bij Houtpellets-online?

Kwaliteit tegenover een goede prijs

Bij ons kunt u houtpellets kopen van verschillende merken en kiezen uit een breed en uniek assortiment. Dit doen we, omdat we voor elke klant en kachel een ruime keuze willen aanbieden. En dat tegen een scherpe en voordelige prijs. We zijn ongeveer 20% goedkoper dan bijvoorbeeld de meeste bouwmarkten. Dat komt omdat wij een echte specialist zijn!

Bewust van CO2-uitstoot

Daarnaast houden wij veel rekening met onze CO2 voetafdruk. Door onze eigen transport, zowel inkomend als uitgaand, proberen wij een zo laag mogelijke CO2 druk op de pellets te behalen. Dit resulteert in een schonere en zuinigere transport van houtpellets naar onze klanten en afnemers.

Snel en beschermd geleverd

Houtpellets zijn bij ons te koop in verpakkingen van 10 kg, 14 kg en 15 kg. Bij ons worden ze standaard geleverd in plastic zakken zodat ze beschermd worden tegen vochtige lucht. Het is dus ook van groot belang de pellets, als de verpakking reeds is geopend, op een droge plaats te bewaren. In de meeste pellet kachels zit een voldoende groot reservoir voor een volledige verpakking. Houtpellets kopen kan uiteraard volledig online. Voor 12.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

houtpellets kopen bij hoiutpellets-online.eu

Kies voor kwaliteit

U kunt eenvoudig nagaan welke kwaliteit houtpellets u koopt. Dit kwaliteitsverschil resulteert uiteraard ook in een een prijsverschil per kg. Hiervoor zijn de volgende richtlijnen een goede leidraad om de juiste keuze te maken:

  • Minder dan 1% asvorming na verbranding geeft aan dat ze over een grote calorische waarde beschikken.
  • Donker gekleurde pellets hebben doorgaans een hogere calorische waarde dan licht gekleurde. Zij bestaan hoofdzakelijk uit hard loofhout zoals beuk en eik. Mixpellets hebben wij in de merken Plospan en De Lange.
  • Licht gekleurde pellets bestaan hoofdzakelijk uit naaldhout. Naaldhout heeft als mooie eigenschap dat het extreem schoon brandt en weinig asresten heeft. Echter, het rendement is wel iets lager dan bij een bruine pellet. 100% naaldpellets hebben wij in de merken German Pellets en Fable Wood Pellets

U kunt uw eigen pellets gerust zelf testen op de juiste kwaliteit. Op de pagina over testen vindt u meer informatie.

Hoe kunt u houtpellets kopen?

Houtpellets laten bezorgen 

Wij leveren uw bestelling binnen 1 werkdag gratis thuis of op uw bedrijf. Vandaag < 12.00 uur besteld = de volgende werkdag bezorgd. Wij leveren onze pellets met eigen transport of via een netwerk van nationale distributievervoerders. De chauffeur heeft beschikking over een laadklep en een elektrische pompwagen. In veel gevallen zal de chauffeur de pelleta dan ook op de gewenste plaats bij uw woning of bedrijf kunnen plaatsen.

Houtpellets afhalen

Wilt u de pellets afhalen? Dat kan bij ons ook. Kom langs op ons adres in Hillegom. Hillegom ligt dicht bij de A4 en A44 en is goed met de auto bereikbaar. Graag voor afhalen contact opnemen! Wij zorgen er dan voor dat de bestelling klaar staat. Wilt u houtpellets kopen en deze zelf afhalen? Profiteer dan nu van de afhaalkortingen tot € 30,-.

Afhaaladres:

Achter de Watertoren 11
2182 DV Hillegom

Kiyoh Klantbeoordelingen 

Onderstaand kunt de laatste Kiyoh-beoordelingen van onze klanten bekijken.

Gerard , s-HeerenbergTot dusver het best van alle geprobeerde pellets
Lees verder
De verbranding van deze pellets is tot dusver het best van alle geprobeerde pellets. Weinig verbrandingsresten en weinig roet op het kijkglas. Behalve de prijs die ik wat hoog vind ben ik uitermate tevreden.
Rob, Den AndelSnelle levering
Lees verder
Snelle levering, product van hoge kwaliteit aan een zeer redelijke prijs, werkt prima!
Bart Doek , WeerdingeAflevering door chauffeur is super
Lees verder
Goede website. Product is prima. Komen afspraken na. Aflevering door chauffeur is super.
Jhim , ZoetermeerSnel geleverd betrouwbaar
Lees verder
Besteld boor 15.00u, de volgende dag direct geleverd. Top service
Piet Hanenburg, KommerzijlGratis aan huis
Lees verder
Zoals hier boven omschreven. Een goed product, de pellets. Goede prijs. Gratis aan huis. En heel snel geleverd. Op de plaats waar ik ze graag wilde hebben. Dit is de 2e keer dat ik pellets daar heb gekocht en beide ervaringen waren uitstekend.
Tommy , Berlare (België)Bij het vooraf stellen van een vraag nagenoeg ogenblikkelijk antwoord en bijzonder snelle levering!
Lees verder
Bij het vooraf stellen van een vraag nagenoeg ogenblikkelijk antwoord en bijzonder snelle levering!
Eelko , EdamSnel!
Lees verder
En dan kom je er achter dat je nog geen hout Pellets heb besteld en ik wil graag altijd de zelfde soort die door Houtpellets online worden geleverd dus snel besteld en nog geen 2 dagen later staan ze gewoon al voor de deur keurig ingepakt op de plaats die ik graag wilde echt super blij mee Dus moet het goed en snel dan moet je bij houtpellets online wezen
Rick Gunnewegh , HeenvlietSnelle service
Lees verder
Reeds 3 maal order geplaatst en altijd snelle levering.
Vorige
Volgende

De beste houtpellets hebben in ieder geval een EN+A1 keurmerk en een lichte kleur. Het EN+A1 label is de officiële Europees keurmerk voor houtpellets voor particulieren. Dit soort pellets leveren maar weinig as op na verbranding. Dat komt doordat ze van zuiver houtafval zijn gemaakt.

Houtpellets zijn een restproduct van de houtbewerking of bosbouw. Het afvalhout moet eerst goed worden gedroogd en versnipperd, zodat ze allemaal gelijk zijn in grootte. De snippers wordt vervolgens vermengd met zaagsel en houtkrullen en in een pelleteermachine gestopt. Hier wordt al het hout gecomprimeerd en door gaten geperst. Uiteindelijk snijden speciale mesjes de korrels af en kunnen de uiteindelijke houtpellets verpakt worden.

Ja want ze worden gemarkeerd als CO2 neutraal. Dit houdt in dat bij het gebruiken van een pelletkachel er geen extra CO2 wordt uitgestoten dan dat er wordt opgenomen. Andere brandstoffen zoals gas en stookolie zijn daardoor slechter voor het milieu en veel minder duurzaam. 

Houtpellets zijn voor een hele scherpe prijs te koop bij Houtpellets Online EU. Wij zijn gemiddeld namelijk 20% goedkoper dan de meeste bouwmarkten die ook houtpellets verkopen.