Powered by Van Dooren

Houtpellets Kopen

Houtpellets Kopen

Online houtpellets kopen

Pellets of houtpellets zijn bij ons te koop in verpakkingen van 10 kg, 14 kg en 15 kg. Bij Houtpellets-Online.EU worden de houtpellets geleverd in plastic zakken zodat ze beschermd worden tegen vochtige lucht. Het is dus ook van groot belang de pellets, als de verpakking geopend, op een droge plaats te bewaren. In de meeste pelletkachels zit een voldoende groot reservoir voor een volledige verpakking. Het kopen van de houtpellets kan volledig online. Voor 12.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

Afhaalkorting

Houtpellets Online EU is gelegen in Hillegom. Wilt u houtpellets kopen en deze zelf afhalen? Profiteer dan nu van de afhaalkortingen tot € 30,-.

Kwaliteit

U kunt eenvoudig nagaan welke kwaliteit houtpellets u koopt, dit kwaliteitsverschil resulteert uiteraard ook in een een prijsverschil per kg. Hiervoor zijn volgende richtlijnen een goede leidraad om de juiste keuze te maken:

  • Minder dan 1% asvorming na verbranding geeft aan dat ze over een grote calorische waarde beschikken.
  • Donker gekleurde pellets hebben doorgaans een hogere calorische waarde dan licht gekleurde. Zij bestaan hoofdzakelijk uit hard loofhout zoals beuk en eik. Mixpellets hebben wij in de merken Plospan en De Lange
  • Licht gekleurde pellets bestaan hoofdzakelijk uit naaldhout. Naaldhout heeft al mooie eigenschap dat het extreem schoon brandt en weinig asresten heeft. Echt is het rendement iets lager dan bij een bruine pellet. 100% naaldhoutpellets hebben wij in de merken German Pellets en Fable Wood Pellets

Houtpellets testen

U kunt uw houtpellets testen met 5 simpele thuistests. Wij hebben deze test voor u op een rijtje gezet op deze pagina

Lage CO2 druk

Door ons eigen transport zowel inkomend als uitgaand proberen wij een zo laag mogelijke CO2 druk op de pellets behalen. 

Houtpellets aanbieding

Bekijk hier de aanbieding pagina van onze houtpellets.

Benieuwd naar onze producten? Neem een kijkje in onze webshop