Powered by Van Dooren

Houtpellets aanbieding

Ook houtpellets kopen die in de aanbieding zijn? Houtpellets zijn in diverse soorten en maten beschikbaar.

Waar dient u op te letten bij het kopen van houtpellets in de aanbieding 

Kwaliteit
Het kopen van kwaliteit houtpellets is essentieel voor jouw pelletkachel. Dit zorgt echter niet alleen voor een schone verbranding en een hoger rendement van uw pelletkachel, maar simpelweg ook dat jouw pelletkachel langer mee gaat. Houtpellets Online EU vindt het belangrijk dat de klant hoge kwaliteit pellets kan kopen tegenover een zo’n laag mogelijke prijs. 
 
Kosten

Goedkoop kan helaas soms ook duurkoop zijn. Er zijn aanbieders op de markt die simpelweg rommel verkopen. En met ‘rommel’ bedoelen wij voornamelijk vervuilde pellets. Een EN+A1 certificaat geeft hierbij wel enig zekerheid op een goede kwaliteit, maar het behalen en behouden van dit certificaat zorgt logischerwijs ook voor een hogere kostprijs van de pellets. 

Milieu
Door te stoken op houtpellets, is het mogelijk om een steentje bij te dragen aan het milieu. Houtpellets zorgen dat het gebruik van gas en fossiele brandstoffen worden gereduceerd. 
 
Gewicht 
Houtpellets Online EU heeft verschillende zakgewichten. Zo kunnen wij onze klanten voorzien met handzame zakken van 10,14 en 15 kilogram. 
 
Pelletkorf
In 2016 hebben wij onze eigen pelletkorf ontwikkeld en op de markt gebracht. Wij merken dat er veel vraag is naar het stoken van pellets in de pelletkorf. De pelletkorf kan gemakkelijk geplaatst worden in de houtkachel of haard.
 
Bekijk hier onze pelletkorven.
 

Koop vandaag nog jouw houtpellets in de aanbieding.

Bekijk hier ons complete assortiment.