Powered by Van Dooren

Houtpellets aanbieding

Houtpellets aanbieding

Wie wilt er geen houtpellets kopen die in de aanbieding zijn? Houtpellets zijn in diverse soorten en maten beschikbaar.

Wat voor houtpellets heb ik nodig?

Kwaliteit
Het kopen van kwaliteit houtpellets is essentieel voor jouw pelletkachel. Dit zorgt echter niet alleen voor een hoger rendement, maar simpelweg ook dat jouw pelletkachel langer mee gaat. Houtpellets Online EU vindt het belangrijk dat de klant hoge kwaliteit pellets kan kopen tegenover een zo’n laag mogelijke prijs. 
 
Kosten

Het gebruik van houtpellets is een goede oplossing om gas en fossiele brandstoffen te vervangen. Bovendien zorgen houtpellets voor een schonere en tevens goedkopere verbranding dan de alternatieven.

Milieu
Door te stoken op houtpellets, is het mogelijk om een steentje bij te dragen aan het milieu. Houtpellets zorgen dat het gebruik van gas en fossiele brandstoffen worden gereduceerd. 
 
Formaat
Houtpellets Online EU heeft verschillende maten zakken. Zo kunnen wij onze klanten voorzien met handzame zakken van 10,14 en 15 kilogram.
 
Pelletkorf
In 2016 hebben wij onze eigen pelletkorf ontwikkeld en op de markt gebracht. Wij merken dat er veel vraag is naar het stoken van pellets in de pelletkorf. De pelletkorf kan gemakkelijk geplaatst worden in de houtkachel.
Bekijk hier onze pelletkorven.
 

Koop vandaag nog jouw houtpellets in de aanbieding.

Bekijk hier ons complete assortiment.

Op de hoogte blijven van alle houtpellets aanbiedingen? Laat hieronder je gegevens achter. 

Bestel veilig online

De laatste tijd zijn er helaas veel oplichters in de huidige markt die beweren hout- en of houtpellets te kunnen leveren…

Wees gerust, u kunt bij ons veilig online uw bestelling plaatsen. Wij scoren een 9,3 op Kiyoh, u kunt dus vertrouwen op onze diensten.

Door de drukte is het mogelijk dat levertijden op kunnen lopen tot maximaal een week. Excuses voor het ongemak.