Powered by Van Dooren

Goedkope pellet grill Traeger

Pellet grill Traeger kopen

Goedkope pellet grill van Traeger aanschaffen?

Bij Houtpellets Online EU ben je aan het goede adres om een goedkope Traeger pellet grill te kopen. Door onze niche in houtpellets zijn wij op het idee gekomen om dezelfde doelgroep te voorzien van pellet grills. Met succes kunnen wij zeggen dat in 2021 de eerste barbecues zijn verkocht. Ondanks de coronacrisis heeft een groot aantal consumenten een Traeger pellet grill gekocht.  

Wij verwachten dat de vraag naar pellet grills in 2022 zal oplopen. 

De pellet grill wordt gekoppeld met het wifi-netwerk bij jou thuis. Daarom is de barbecue ook op afstand te besturen. Men realiseert nog niet, dat daardoor in koude perioden de grill vaker gebruikt kan worden. Je hoeft immers niet naast de grill te wachten tot jouw vleesje klaar is.

Traeger grills in Nederland

Houtpellets Online EU vindt het belangrijk dat de consument een eerlijke prijs betaald voor haar Traeger pellet grill. Daarom streven wij ernaar om een mooie consumentenprijs te realiseren voor al onze klanten. Door middel van het aanbieden van combideals, BBQ accessoires, etc. stellen wij voor jou, het beste grill/barbecue pakket samen. 

Q&A

Onze consumenten hadden vragen over de functionaliteit, werking, het gebruik, etc. Door al deze vragen, hebben wij een aparte pagina gemaakt, waar wij alles rondom de Traeger pellet grill haarfijn uitleggen. 
 
Bekijk de Q&A pagina hier!
 

Mini BBQ IkiPele

Wij verkopen al een aantal jaar het product, de IkiPele. Dit is een klein kacheltje dat op houtpellets gestookt wordt. 

Het is een makkelijk mee te nemen kacheltje, die veelal wordt ingezet op de camping, in de tuin (sfeer),  met picknicken en tegenwoordig als mini grill.

Bekijk de IkiPele hier, nu verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.