Powered by Van Dooren

Nieuwe pelletsoort: German (witte) pellets

Onlangs hebben wij een nieuwe pelletsoort toegevoegd aan ons assortiment: German (witte) pellets. Zie onderaan deze pagina.

Wij hebben gezien dat er veel vraag is naar witte kwaliteit pellets. Daarom hebben wij besloten om in zee te gaan met een Duitse leverancier.

Het merk: German pellets

German pellets is in Nederland een nog relatief onbekend merk, maar in Duitsland hét merk met het grootste marktaandeel van het land. In veel huishoudens in Duitsland worden inmiddels volledig CO2-neutraal op German pellets verwarmt. German Pellets is zelfs één van de grootste producenten van houtpellets in Europa. De houtpellets worden voor 100% gemaakt van onbehandeld naaldhout uit duurzaam beheerde bossen en voldoen aan EN+A1 en DIN+.

Bekijk de specificaties van German pellets hier.

Voor de pelletkachel

Deze premium houtpellets zorgen voor een langere levensduur en minder onderhoud van uw pelletkachel. De pellets zijn gemaakt van 100% naaldhout en zorgen voor een mooie, schone vlam en een hoog rendement van uw kachel. Uw kachelruitje zal langer schoon blijven door de efficiënte verbranding en er zullen weinig asresten in uw branderpotje achterblijven.

Levering aan huis of bedrijf!

Bestel uw German pellets voor 15.00 uur en ontvang ze de volgende werkdag al bij u aan huis of bedrijf. Keurig geleverd door een vriendelijke chauffeur met een vrachtwagen met laadklep en elektrische pompwagen. Is uw adres alleen met een kleine vrachtwagen bereikbaar? Geef dat svp aan bij uw bestelling. German pellets zijn gemaakt van 100% naaldhout en staan daardoor in de volksmond ook wel bekend als “witte” pellets. De witte pellets zijn verpakt in 15 kg zakken. De zakken zijn in een droge opslag lang te bewaren. Elke volle pallet German pellets bevat 65 zakken á 15 kg.

Bestel German Pellets nu in onze webshop

Bestel veilig online

De laatste tijd zijn er helaas veel oplichters in de huidige markt die beweren hout- en of houtpellets te kunnen leveren…

Wees gerust, u kunt bij ons veilig online uw bestelling plaatsen. Wij scoren een 9,3 op Kiyoh, u kunt dus vertrouwen op onze diensten.

Door de drukte is het mogelijk dat levertijden op kunnen lopen tot maximaal een week. Excuses voor het ongemak.