Powered by Van Dooren

German Pellets

Dit merk is in Nederland een nog relatief onbekend merk, maar in Duitsland hét merk met het grootste marktaandeel van het land. In veel huishoudens in Duitsland worden inmiddels volledig CO2-neutraal op German pellets verwarmt. De fabriek is zelfs één van de grootste producenten van houtpellets in Europa. De houtpellets worden voor 100% gemaakt van onbehandeld naaldhout uit duurzaam beheerde bossen. Shop hier uw German Pellets.

Logo_German_Pellets


Witte Pellets

German pellets zijn gemaakt van 100% naaldhout en staan daardoor in de volksmond ook wel bekend als “witte” pellets. De witte pellets zijn verpakt in 15 kg zakken. De zakken zijn in een droge opslag lang te bewaren. Elke volle pallet bevat 65 zakken á 15 kg.

EN+A1

German Pellets zijn voorzien van de EN+A1 certificering. Hiermee krijgt u dus de zekerheid op een stabiel en schoon product dat is geproduceerd uit restafval van houtverwerkende bedrijven.

Specificaties German Pellets

Diameter: 6 mm
Lengte: 3,15 ≤ L ≤ 40 mm
Calorische waarde: 17,9 MJ/kg
Vochtpercentage = <5,4%
Fijnstofaandeel = <1,0%
Schuring = < 1,5%
Asgehalte = < 0,55%
Temperatuur asverwerking = ca 1400 ºC
Pershulpmiddel = < 2,0%
Bulkdichtheid = > 660 kg/m³
Zwavelgehalte = < 0,03%
Stikstofgehalte = < 0,3%

German Pellets in uw pelletkachel

Deze premium houtpellets zorgen voor een langere levensduur en dus ook voor minder onderhoud aan uw pelletkachel. De pellets zijn gemaakt van 100% naaldhout en zorgen voor een mooie, schone vlam en een hoog rendement van uw kachel. Uw kachelruitje zal daardoor dus langer schoon blijven door de efficiënte verbranding en er zullen weinig asresten in uw branderpotje achterblijven.

Levering aan huis of bedrijf

Wij leveren uw bestelling (mits voorradig) binnen 1 werkdag. Vandaag < 12.00 uur besteld = de volgende werkdag bezorgd. Wij leveren onze pellets met eigen transport of via een netwerk van nationale distributievervoerders. De chauffeur heeft beschikking over een laadklep en een elektrische pompwagen. In veel gevallen zal de chauffeur de pallet dan ook op de gewenste plaats bij uw woning of bedrijf kunnen plaatsen.

Partner

Houtpellets Online EU is partner van German Pellets. Wij hebben een zeer korte lijn met onze leverancier en door ons eigen transport kunnen we zeer snel schakelen op onze voorraden.