Powered by Van Dooren

Contact

Contact

Contactgegevens

Houtpellets-Online.EU  (J.G. van Dooren B.V.)
Achter de Watertoren 11
2182 DV  Hillegom
[email protected]
T : +31 252 241251
KVK 28106065
BTW-NR 8102.15.536.B.01

Leveringen

Feestdagen voorjaar 2022

Met de gebroken weken in het vooruitzicht, informeren we je graag goed en duidelijk over onze dienstverlening in deze periode.

Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies wat je kunt verwachten. Wel zo handig.

Transport

Op 18 april is er vanwege Tweede Paasdag geen dienstverlening.
Op 27 april is er vanwege Koningsdag geen dienstverlening.
Op 26 mei is er vanwege Hemelvaart geen dienstverlening.
Op 6 juni is er vanwege Tweede Pinksterdag geen dienstverlening.

Op deze dagen worden dus geen zendingen afgehaald en/of geleverd.

——- 

Wij leveren houtpellets alleen in Nederland, per 12-10-2021 leveren wij geen palletzendingen meer in België wegens hoge druk op het transportnetwerk. Pelletkorven kunnen wij eventueel tegen meerprijs leveren in heel Europa. Woont in buiten Nederland of België en heeft u interesse in een pelletkorf (pelletkorven leveren wij WEL nog in België)? Neem contact met ons op via bovenstaand emailadres. Bestellingen binnen Nederland vandaag besteld (betaald met iDeal) vóór 12.00 uur zijn de volgende werkdag in huis. Voor bestellingen in België hanteren wij een leveringstermijn van 48 uur (Geen weekendlevering). Bestellingen per factuur dienen eerst betaald te zijn voordat tot uitlevering overgegaan wordt. Onze pelletkorven worden ten alle tijden i.c.m. een gratis zak pellets per pakketdienst verzonden. U ontvangt na de bestelling en betaling een trackingcode van de pakketdienst. U kunt dus zelf uw pakket volgen. Pelletleveringen worden per vrachtwagen geleverd. Onze vervoerder stelt u per email op de hoogte betreffende de ETA (verwachte aankomsttijd) van de bestelling. De zending wordt bij u met een vrachtwagen met laad/losklep geleverd. U kunt bij de order vermelden waar de pellets neergezet kunnen worden. De chauffeur zal de pellets op de gewenste plaats neerzetten (bijvoorbeeld bij of in uw schuur) mits deze goed bereikbaar is met een palletwagen.

Afhaalkorting

Wilt u uw zending komen afhalen in Hillegom? Dit kan alleen op afspraak via het onderstaande contactformulier. Wij kunnen dan tijdig starten met het picken van de order en zorgen dat uw bestelling klaar staat op het moment van afhalen. Dit bespaart u onnodige  wachttijd. Wij hebben geen PIN mogelijkheden. 

Privacybeleid

Bekijk het privacybeleid van Houtpellets-Online.eu hier.

Warme groet, 

Team Houtpellets-Online.EU