Powered by Van Dooren

Contact

Contact

Contactgegevens

Houtpellets-Online.EU  (J.G. van Dooren B.V.)
Achter de Watertoren 11
2182 DV  Hillegom
klantenservice@houtpellets-online.eu
T : +31 252 241251
KVK 28106065
BTW-NR 8102.15.536.B.01

Leveringen

*** Drukte i.v.m. feestdagen en Covid ***

I.v.m. extreme drukte bij onze vervoerders (pakket- en palletzendingen) kunnen wij niet garanderen dat uw vandaag bestelde order de volgende werkdag geleverd wordt. De feestdagen leggen grote druk op de de logistieke stromen en daarnaast is er onderbezetting bij onze leveranciers door Covid. Excuus voor het ongemak.  

Wij leveren houtpellets alleen in Nederland, per 12-10-2021 leveren wij geen palletzendingen meer in België wegens hoge druk op het transportnetwerk. Pelletkorven kunnen wij eventueel tegen meerprijs leveren in heel Europa. Woont in buiten Nederland of België en heeft u interesse in een pelletkorf (pelletkorven leveren wij WEL nog in België)? Neem contact met ons op via bovenstaand emailadres. Bestellingen binnen Nederland vandaag besteld (betaald met iDeal) vóór 15.00 uur zijn de volgende werkdag in huis. Voor bestellingen in België hanteren wij een leveringstermijn van 48 uur (Geen weekendlevering). Bestellingen per factuur dienen eerst betaald te zijn voordat tot uitlevering overgegaan wordt. Onze pelletkorven worden ten alle tijden i.c.m. een gratis zak pellets per pakketdienst verzonden. U ontvangt na de bestelling en betaling een trackingcode van de pakketdienst. U kunt dus zelf uw pakket volgen. Pelletleveringen worden per vrachtwagen geleverd. Onze vervoerder stelt u per email op de hoogte betreffende de ETA (verwachte aankomsttijd) van de bestelling. De zending wordt bij u met een vrachtwagen met laad/losklep geleverd. U kunt bij de order vermelden waar de pellets neergezet kunnen worden. De chauffeur zal de pellets op de gewenste plaats neerzetten (bijvoorbeeld bij of in uw schuur) mits deze goed bereikbaar is met een palletwagen.

Afhaalkorting

Wilt u uw zending komen afhalen in Hillegom? Dit kan alleen op afspraak via het onderstaande contactformulier. Wij kunnen dan tijdig starten met het picken van de order en zorgen dat uw bestelling klaar staat op het moment van afhalen. Dit bespaart u onnodige  wachttijd. Wij hebben geen PIN mogelijkheden. 

Warme groet, 

Team Houtpellets-Online.EU